Вода - це речовина з унікальними властивостями, яка відіграє дуже важливу роль в житті людини. Це не дивно, адже людський організм майже на 80 відсотків складається з води. Саме від її якості залежить здоров'я і довголіття людей.
Існує кілька видів води, готової до вживання: кип'ячена, очищена за допомогою фільтрів і бутильована, добута в безпосередній близькості від міст і автострад. Корисні властивості такої води викликають сумніви. Виникає питання, яку ж воду пити?
Найкраще вживати воду з гірських джерел або джерел. Цю природну воду добувають далеко від промислових центрів і великих міст. Особливо цінується натуральна льодовикова тала вода, яка має високу біологічну активність і надає лікувальну дію на весь організм.
Вода з гірських джерел видобувається безпосередньо в гірських селищах, розташованих високо над рівнем моря. Гірська вода не вступає в контакт з грунтовими водами. Вона протікає крізь створений природою гірський фільтр, насичуючись мінералами і набуваючи особливі властивості і м'який смак. Вода з гірських джерел проходить таке очищення, яку не зможе забезпечити жоден найсучасніший фільтр.
На такій великій висоті всередині свердловин відсутні які б то не було чужорідні домішки і бактерії. Цим і пояснюється неповторна біологічна чистота води з гірських джерел.
Джерельна вода до споживача доходить у своєму природному, первозданному вигляді. Вона не потребує додаткової очистки, так як, вибираючись на поверхню, вода проходить через гравій і пісок, що забезпечують практично ідеальну очистку.
За своєю природою джерельна вода схожа на артезіанську і колодязну. Вона також надходить з підземного басейну або водоносного горизонту. Відмінною особливістю джерельної води є те, що вона надходить на поверхню завдяки впливу природних сил.
Вода з джерела має цілющі властивості, тому вона настільки популярна. Природна, чиста, збалансована за фізико-хімічним складом джерельна вода забезпечує життєвою енергією. Вона містить багато кисню і є «живою» водою, тому немає необхідності її кип'ятити.