Компанія Chandi – це українська компанія, орієнтована на українського споживача, на його потреби та побажання. Наша косметична продукція виготовляється спеціально для України.

Штрих-код – це універсальний спосіб нанесення інформації для зчитування спеціальними машинами. Тут виробник вказує основні дані про товар. Відповідно, зважаючи на те, що ми українська компанія та є платником податків в Україні, штрих-коди також реєструються як українські, за системою EAN-13 (GS1).

Косметичні засоби, які ми пропонуємо, виготовляються за перевіреними віками індійськими рецептами. Основою косметичних засобів Chandi є натуральні екстракти та олії. І понад усе, ми прагнемо поділитися з українками цими цілющими рецептурами.

Виробництво косметичної продукції для ТМ Chandi здійснюється на умовах контрактного виробництва під замовлення. Це дає можливість вибудувати чітку систему зворотнього зв'язку. У такий спосіб ми ретельно контролюємо увесь процес виробництва косметичної продукції, її склад та рецептури. Важливою особливістю нашої роботи є відкритість та налаштованість на діалог. Ми прислухаємось до думки наших клієнтів і можемо змінювати та вдосконалювати склад, а також поповнювати асортимент за Вашими побажаннями. Для наших клієнтів ми завжди готові змінюватись та ставати кращими.

На сьогоднішній день найбільший відсоток натуральної косметики ТМ Chandi виготовляється в Індії. Проте, тестуючи продукцію та прислухаючись до думки наших клієнтів, ми розширюємо кордони та обираємо найкращі заводи-виробники по всьому світу.

 

Добавить коментарий