Участь у виставці ІnterCHARM Україна 201320 вересня завершилась XII міжнародна виставка ІnterCHARM Україна 2013, яка є знаковою подією в індустрії краси.

У рамках виставки ТМ Chandi із задоволенням продемонструвала учасникам та гостям виставки новинки, а також поділилась своїми успіхами та досягненнями за останні півроку.

На нашому стенді була представлена натуральна косметика від торгової марки Chandi. Особливим попитом користувались натуральні шампуні, олії для волосся, хна для тату, маски для обличчя, а також натуральні фарби на основі хни.

Крім того, ми намагалися створити максимально комфортні умови для наших гостей, котрим висококваліфіковані привітні менеджери-консультанти надавали консультації про продукцію та її застосування, а також із задоволенням відповідали на запитання стосовно співпраці.
Компанія Chandi була відзначена грамотою учасника виставки.

Багато хто з киян та гостей міста вперше познайомились з нами та продукцією компанії Chandi саме на виставці. Ми хочемо подякувати усім гостям та учасникам виставки, які відвідали наш стенд, за інтерес, виявлений до нас і нашої продукції, за заданні запитання та висловленні пропозиції. Ми раді знайомству і сподіваємось на подальшу плідну співпрацю. Крім того, ми були раді бачити усіх своїх постійних клієнтів та колег, і, звичайно, дуже раді новим знайомствам.

Зустрінемось на наступній виставці, приходьте, чекатимемо на вас :)

Детальний фотозвіт про участь у виставці опублікований на наших сторінках Вконтакті та Facebook.

Добавить коментарий