екологічна українаСинтетичні харчові добавки, ГМО, SLS , парабени .... Сьогодні ми все більше звертаємо увагу на ці складові на етикетках продуктів, які купуємо. І не даремно - ці фактори негативно впливають на наше здоров'я, зовнішній вигляд, імунітет. Здоровий спосіб життя, життя в стилі «еко» - сьогодні це модно і популярно.

А що ж несуть у собі ці поняття і чи готові ми з вами підтримувати світові та європейські екологічні тенденції? Що ми можемо зробити, щоб зберегти здоров'я, молодість, красу?

На ці та інші питання ми зможемо отримати відповіді на I Міжнародній виставці екологічної продукції «Екологічна Україна», яка проходитиме 20 - 22 лютого в Києві. Організатори виставки ТОВ «Експосервіс Україна» за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України хочуть об'єднати під одним дахом виробників, дистриб'юторів і споживачів екотоварів і послуг, щоб довести, що ми готові і зобов'язані переймати передові екологічні тенденції, піклуватися про себе, своїх дітей і близьких і зберегти найбільшу цінність, яка нам дана - здоров'я. Це і є основною метою виставки.

Організатори виставки виділили 4 тематичні розділи виставки , що максимально врахують інтереси як власників екобізнесу, так і споживачів екотоварів:

  • Життя і дитинство в стилі Еко;

  • Краса в стилі Еко;

  • Медицина в стилі Еко;

  • Харчування в стилі Еко;

Завдяки такій градації, учасники виставки легко зможуть покрити основні інтереси за наступними напрямками:

  • В2В (Business to Business) - власники екобізнесу , дистриб'ютори , оптові покупці .

  • В2С (Business to Customer) - клієнти і роздрібні покупці.

Організатори виставки впевнені, що I Міжнародна виставка екологічної продукції «Екологічна Україна» - крок до розвитку екобізнесу в Україні. Для компаній-учасників це унікальна можливість збільшити канали збуту, знайти партнерів, вивести компанію на новий рівень, підняти її імідж.

Компанія Сhandi також долучилася до цього визначного заходу та запрошує Вас відвідати наш стенд, спробувати нашу продукцію та отримати професійну консультацію по її використанню. Адже натуральна косметика - невід'ємна частина здорового способу життя та перший і важливий крок до збереження молодості і краси.

Побачимося на виставці ! Буде цікаво, обіцяємо ! =)

 

Добавить коментарий