До уваги наших партнерів та оптових покупців

Ми раді зробити усе, щоб співробітництво із нами було максимально комфортним, вигідним і приємним. І саме тому ми вирішили оновити базу фотографій продукції Chandi і радо ділимось нею із Вами. Скачати архів із фото можна тут. Запропонований архів містить фото усієї продукції ТМ Chandi, включаючи новинки, у гарній якості та роздільній здатності.

Користуйтесь на здоров’я! Гарних Вам продажів =)

Далі

Співпрацювати із компанією Chandi приємно та вигідно, адже не дивлячись на коливання курсу долара та нестабільну економічну ситуацію в країні, ціни на нашу продукцію залишаються на рівні докризових. Ми не прив’язуємось до курсу долару та намагаємось не допускати росту цін на нашу продукцію, як це сьогодні робить більшість виробників.

Ми завжди радо йдемо назустріч нашим клієнтам та партнерам та пропонуємо вигідні умови співпраці.  

Далі

гарантований платіжКомпанія Сhandi пропонує співробітництво на взаємовигідних умовах і робить все для того, щоб робота з нами була легкою та приємною. І це не просто слова.

Ми раді запропонувати нашим оптовим клієнтам принципово новий спосіб розрахунку - “Гарантований платіж”, який дозволяє отримати Ваше замовлення без попередньої передоплати.

Що таке “Гарантований платіж” і як ним скористатися?

єдина країнаУ світлі останніх подій, які відбуваються в нашій країні, хочемо підтримати ідею єдності, незалежності та миру в Україні. Давайте пам'ятати, що ми єдина країна, і не важливо якою мовою ми говоримо - це наш дім. Всім серцем сподіваємося, що його не затьмарить розбрат і розруха. Зараз же дуже важливо залишатися людьми, пам'ятати про загальнолюдські і моральні цінності. Миру і добробуту вам та вашим родинам!

Далі

Дорогі клієнти, раді запропонувати Вам альтернативну схему співпраці за системою дропшиппінг (від англ. dropshipping)!

Тепер у Вас немає потреби думати де взяти товар для продажу в мережі Інтернет, де його зберігати і як його відправити покупцю.

Ми пропонуємо Вам можливість почати бізнес з нуля і без стартового капіталу, Ви почнете заробляти в Інтернеті за рахунок продажу нашої продукції.

Вам потрібно лише викласти продукцію ТМ Chandi на своєму ресурсі (соціальні мережі, форуми, блоги, інтернет-магазини тощо), а все інше зробимо ми!

Схема співпраці дуже проста: Ви знаходите клієнта за допомогою свого Інтернет-ресурсу або серед своїх знайомих, оформлюєте замовлення, вказавши адресу доставки, дані отримувача та інші примітки до замовлення.

Після чого відправляєте замовлення нам на пошту. Ми ж, в свою чергу, зобов'язуємося відправити товар в найближчий час (протягом 1-3 днів).

Клієнт оплачує вартість покупки нам на банківський рахунок або при отриманні платежу. Ви отримуєте свої комісійні 15% від замовлення клієнта в кінці поточного місяця на банківську карту.

Слід враховувати, що витрати на повернення вантажу, в разі не отримання його покупцем, бере на себе посередник.

Детально про співпрацю