Участь у II Міжнародній спеціалізованій виставці екологічної продукції  ECO Expo-2012

Раді сповістити, що ми беремо участь у II Міжнародній спеціалізованій виставці екологічної продукції “ECO Expo-2012”, яка відбудеться з 27 лютого по 2 березня 2013 року в Міжнародному виставковому центрі (м. Київ, Броварський пр-т 15).

Виставка дуже корисна й актуальна, оскільки представляє екологічну й органічну продукцію вітчизняного та імпортного виробництва.

Запрошуємо відвідати наш виставковий стенд J207 з косметикою ТМ Chandi, яка створена для краси та здоров'я Вашого волосся.

Далі

Минулий місяць виявився дуже насиченим та результативним. Одним із факторів, які цьому сприяли - участь ТМ CHANDI у міжнародній виставці InterCHARM 2012 - одинадцята міжнародна виставка парфумерії та косметики, яка проходила у м. Києві на Броварському проспекті з 20 по 22 вересня. Виставка буда підготовлена професійно та якісно, активна рекламна компанія заходу  дала свої результати, що відобразилось у великій кількості відвідувачів та експонентів. Порадував той немаловажний факт, що в... Далее...

Далі

13 серпня 2012 р. Для зручності наших клієнтів, ми створили розділ Рекламні матеріали на нашому сайті та опублікували основний список рекламних матеріалів з їх відображенням.

Їх можна використовувати на своїх сайтах, замовити через менеджера компанії для проведення рекламних компаній або презентацій, виставок.

Далі

В травні цього року в Нью-Йорку відбулася зустріч на вищому рівні, де визначався переможець всесвітньовідомої премії "International Quality Summit Award". До списку учасників, які боролися за премію 2012 BID Quality Award входили найбільші компанії, вплив яких вимірюється мільйонами людей по всьому світу і діяльність яких відповідає критеріям ISO 9000 та QC100 TQM. Учасників обирали не лише за підприємницькі досягнення, але і за завзятість до постійного прогресу і розвитку. Докладніше...

Далі

16 липня 2012 р. Раді повідомити наших оптових та роздрібних клієнтів про прибуття нової партії натуральної косметики та фарби для волосся на основі хни CHANDI.

Дбаючи про якість нашого товару, ми періодично імпортуємо продукцію, детально прораховуючи терміни доставки таким чином, щоб не допустити переривів в її наявності та щоб він не залежувався на складі, адже чим довше вона не використана, тим більше корисних властивостей вона втратить.

Наш асортимент буде розширено двома новими товарними позиціями:

В продаж плануємо надати в серпні місяці після сезону відпусток та рекламної компанії.

100% натуральний продукт, свіжий та сертифікований!

Далі