26 червня 2012 р. Друга партія трав'яної фарби для волосся та натуральної індійської хни Chandi. Наша хна виявилась надзвичайно якісною, тому попит на неї перевершив всі наші сподівання, довелося терміново робити нове замовлення. Наша продукція пройшла нову сертифікацію якості, все чудово!

Як завжди - в наявності тільки свіжий та якісний продукт.

Далі

19-22 квітня 2012 р.

Всесвіт краси та здоров'я

Наш інтернет-магазин натуральної косметики CHANDI приймає участь у виставці «Всесвіт краси та здоров'я» і запрошуємо Вас відвідати виставковий стенд G23, на якому буде представлена ​​така продукція, як натуральна фарба на основі хни, мильні горіхи, зубна паста, а також серія натурального індійського чаю.

Далі

08 грудня 2011 р. - День Народження ТМ Chandi. Завезена перша партія натуральної косметики ТМ CHANDI.

З першої партії ми поставили перед собою завдання офіційнойно імпортувати продукцію, надавати нашому клієнтові тільки сертифікований, перевірений та якісний товар, за який нам було б не соромно.

Так, - це дорого, так, - це довго, так, - це багато клопоту, але, наш клієнт вартий того, щоб про нього піклувались та надавали товар європейської якості.

Далі

Завод-виробник нашої продукції сертифікований по системі ISO 9001, яка гарантує забезпечення відповідності продукції усім міжнародним стандартам якості. Стандарт  ISO 9001передбачає впровадження системи управління і перевірки якості продукції та послуг. Докладніше ....

Далі