екологічна українаСинтетичні харчові добавки, ГМО, SLS , парабени .... Сьогодні ми все більше звертаємо увагу на ці складові на етикетках продуктів, які купуємо. І не даремно - ці фактори негативно впливають на наше здоров'я, зовнішній вигляд, імунітет. Здоровий спосіб життя, життя в стилі «еко» - сьогодні це модно і популярно.

А що ж несуть у собі ці поняття і чи готові ми з вами підтримувати світові та європейські екологічні тенденції? Що ми можемо зробити, щоб зберегти здоров'я, молодість, красу?

На ці та інші питання ми зможемо отримати відповіді на I Міжнародній виставці екологічної продукції «Екологічна Україна», яка проходитиме 20 - 22 лютого в Києві.

Далі

Участь у виставці ІnterCHARM Україна 201320 вересня завершилась XII міжнародна виставка ІnterCHARM Україна 2013, яка є знаковою подією в індустрії краси.

У рамках виставки ТМ Chandi із задоволенням продемонструвала учасникам та гостям виставки новинки, а також поділилась своїми успіхами та досягненнями за останні півроку.

На нашому стенді була представлена натуральна косметика від торгової марки Chandi. Особливим попитом користувались натуральні шампуні, олії для волосся, хна для тату, маски для обличчя, а також натуральні фарби на основі хни.

Далі

З радістю повідомляємо вам, що у нашому асортименті з'явились довгоочікувані новинки — натуральні шампуні високої якості від ТМ Chandi.

Натуральні шампуні Chandi ефективно очистять волосся, додадуть йому об'єму та блиску.

У складі натуральних шампуней Chandi відсутні SLS, паребени, тваринні жири та синтетичні барвники.

Поспішайте спробувати натуральні шампуні Chandi та отримати насолоду від їх переваг.

Chandi турбується про Вас та Вашу красу

Далі

СhandiСпеціальна літня акція для нових оптових клієнтів. Компанія Chandi дарує додаткові 10% знижок усім новим оптовим клієнтам.

Підпишіть договір про співпрацю з компанією Сhandi до 1 вересня 2013 року і отримайте знижку у 40% на всю продукцію від торгової марки Сhandi.

Обираючи співпрацю з Сhandi, Ви обираєте вигідні умови співпраці, чесність та професіоналізм.

Зверніть увагу, що вся наша продукція є сертифікованою та відповідає найвищим світовим стандартам якості.

 

Далі

Шановні клієнти та партнери!

З радістю повідомляємо, що найближчим часом очікується розширення асортименту продукції ТМ Chandi. Наразі продукція пройшла сертифікацію.

Усі необхідні сертифікати доступні для завантаження на нашому сайті.

Таким чином ми гарантуємо, що наша продукція є абсолютно безпечною та відповідає найвищим світовим стандартам якості.

Ми піклуємось про Вас і прагнемо дати Вам найкраще. Адже основоположним принципом для нашої компанії є надання лише якісних товару та послуг клієнту.

Далі